Nieuws

Onze eerste gezinshuisjongere nu eigen baas

“Afgelopen 4 jaar heb ik tijdens mijn opleiding veel ervaring mogen op doen in de zorg. Ik ben in verschillende organisaties/groepen situaties tegen gekomen waarbij ik veel van heb mogen leren. 


Natuurlijk ben ik niet uitgeleerd. Ik ben bereidt om nieuwe vaardigheden te leren om mezelf nog verder te ontwikkelen. Ik wil wat voor de mens en maatschappij betekenen. Dit is ook de reden waarom ik heb besloten om achter mijn passie aan te gaan. 


Ik wil alle docenten, collega’s, vrienden en familieleden die in mij hebben geloofd en ondersteund hebben tijdens mijn reis hartelijk bedanken. Mijn doel is nog lang niet bereikt, maar ik mag met volle trots vertellen dat ik als zelfstandig ondernemer aan de slag kan gaan. 
Never give up!?”

❤️Super lief dit!❤️
Ik was inderdaad de eerste, Maar ik denk ook wel de stoutste. De  consequenties die ik kreeg vond ik helemaal niet leuk. Het is nog erger als de   consequenties ook echt gaan werken.  Dat is precies wat ik nodig had want kijk waar ik nu sta!?
George & Pien, ik ben jullie echt dankbaar voor alles.❤️ zonder jullie opvoeding en nabijheid had ik zoiets niet kunnen bereiken! ❤️ jullie doen dit echt vanuit jullie harten en dat mag echt ook echt even gezegd worden!  ?❤️